Projecten

projecten

Uw project in goede handen

Nijsten elektrotechniek heeft de afgelopen 30 jaar verschillende unieke projecten uitgevoerd. Van particulier tot zakelijk, niets is te gek. 

Elektricien Heerlen en Sittard

Zakelijke projecten

Ook zakelijk Limburg heeft Guus van den Akker Elektrotechniek gevonden. Verschillende Gamma filialen zijn tijdens de verbouwingen voorzien van een geheel nieuwe lichtplan. Om met de moderne technologie mee te gaan is de Hoge School Zuid Sittard voorzien van datanetwerk, zo kunnen de studenten nu zorgeloos internetten.

Renovatieprojecten Guus van den Akker elektrotechniek

Renovatieprojecten

 Renovatieprojecten zijn tijdrovende projecten die met zorg moeten worden aangepakt. Vervanging van groepen en bedradingen, moderniseren van belichting en automatisering (domotica) is waarvoor onze klanten aankloppen. Door de goede aanpak en persoonlijke aanpak zorgt Nijsten elektrotechniek voor 100% tevredenheid. 

  

Nieuwbouwprojecten Heerlen en Sittard

Nieuwbouwprojecten

Een droomhuis bouwen is één ding, maar het voorzien van sfeer is een ander. Verschillende klanten van Vaals tot Venlo hebben hun nieuwbouwproject voorzien van verlichting, automatisering, domotica, dimmers, afstandsbedieningen... u kunt het zo gek niet bedenken. 

Elektricien Heerlen en Sittard

Woonhuizen

Guus van den Akker is al 30 jaar een begrip binnen Zuidoost Limburg. Verschillende woonhuizen zijn door ons voorzien van elektrotechniek van Vaals tot Venlo. Steeds meer klanten kiezen voor domotica, ideaal voor het bedienen van elektronica op afstand.